De werkdag van Marie Koster

De werkdag van de enthousiaste Marie Koster
Wie ben je en wat is je rol binnen Delektro?
“Ik ben Marie Koster, woonachtig in Hoevelaken. Dat betekent iedere werkdag een half uurtje reistijd, iets wat ik heerlijk vind. Even de werkdag rustig beginnen en weer loslaten. Binnen Delektro ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Een breed begrip: ik neem de telefoon aan en ontvang klanten en relaties, maar ik verzorg ook de complete financiële administratie en ben verantwoordelijk voor werkkleding. Veel verschillende taken dus.”

 

Is het niet saai, zo’n administratieve baan?
“Nee hoor! Sterker nog: ik heb de leukste baan bij Delektro. Ik heb contact met iedereen. De spin in het web, dat ben ik. Zo spreek ik al mijn collega’s regelmatig. Ook in de ‘buitenwereld’ heb ik veel contact. De ene keer belt er een klant, de andere keer een crediteur. Hun vragen los ik op; heel erg leuk om te doen!”

 

Waar heb je passie voor, wat vind je gaaf?
“Duurzaamheid. Meer digitaal doen, minder bomen kappen. Dat is wat ik wil, ook bij Delektro. Soms is het wel een uitdaging: krijg je iedereen erin mee? Heeft ICT de juiste informatie, zodat alles ook goed werkt? Kortgeleden zijn we overgegaan op de cloud. Dat vind ik echt super!”

 

Einde werkdag: ben je tevreden?
“De dag gaat altijd te snel. Je hebt een bepaalde planning, maar er komt altijd iets tussen. Niet alles wat je oppakt, kun je direct afronden. Soms is dat lastig, maar het is ook een goed teken: genoeg te doen!”

 

En wat is je planning morgen?
“Ik ga zorgen dat de financiële overzichten digitaal kloppen. Dit geef ik dan door aan de directie, zodat zij een duidelijk financieel overzicht hebben van Delektro.”