Hoe groter de uitdaging, hoe meer plezier!

Hoe groter de uitdaging, hoe leuker het werk. Dát is het motto van Gerjan Doornenbal bij Delektro. De Woudenberger pakt grote klussen met beide handen aan, daar ligt voor hem het werkplezier. Ook omdat hij dan de mensen nog beter leert kennen. Wat moeten we verder weten over Gerjan?

 

Wat is je rol binnen Delektro?
“Ik ben Gerjan Doornenbal, werkzaam als leidinggevend monteur elektrotechniek bij Delektro. Het leukste aan mijn werk vind ik de grote klussen. Daar vind ik de ideale combinatie tussen inhoud en mensen. Ik leer de mensen echt kennen én zit er veel uitdaging in het werk.”

 

Waarin vind je die uitdaging?
“In verschillende dingen. Bijvoorbeeld in grote domotica-klussen of uitdagende woningbouwprojecten. Daar komen vaak veel verschillende mensen en disciplines bij kijken. Onderlinge communicatie is dan onmisbaar. En natuurlijk een goede uitvoering van de werkzaamheden. Hoe groter de uitdaging, hoe meer plezier ik heb in mijn werk.”

 

Is communicatie belangrijk in je werk bij Delektro?
“Ja, zeker binnen het team is overleg iedere dag broodnodig. Dat geldt zeker voor de ingewikkelde klussen. Als je met elkaar goed weet wat je van elkaar kunt verwachten, kun je elkaar daar ook op aanspreken.”

 

Wat zijn andere onmisbare aspecten in je baan?
“Naast overleg is gezelligheid ook heel belangrijk, gelukkig. Tijdens de vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld. Even met elkaar napraten over de week, op een informele manier. Een goede gewoonte.”

 

Voel je je thuis bij Delektro?
“Zeker, ik heb het super naar mijn zin hier. Delektro is een mooi bedrijf, ik ben er echt trots op dat ik hier werk. We leveren echt mooi werk met onze domotica-oplossingen. We gaan altijd voor een stukje stijl, waardoor we net even een stapje extra zetten. Dáár ga ik iedere dag voor!”