De werkdag van Eva van Gelooven

De werkdag van Eva van GeloovenEen leuke, afwisselende baan in een gezellig team. Dat is hoe Eva van Gelooven haar baan bij Delektro omschrijft. Ze is verantwoordelijk voor een stuk marketing en tegelijk de administratie. Benieuwd naar het verhaal van Eva?

 

Hoe laat startte je auto vanmorgen?

“Om 8.10 uur, zo gaat dat iedere Delektro-dag. Voordat ik op kantoor aankom, breng ik eerst m’n kinderen naar school. Zodra zij veilig en wel in de klas zitten, rijd ik door naar Delektro. Daar werk ik maandag, dinsdag en vrijdag aan de administratie én marketing. Een leuke, afwisselende combinatie!”

 

Waar ging de reis naar toe?

“Mijn werk vindt plaats achter m’n bureau in Veenendaal. Op maandag werk ik samen met Marie, waarbij we samen de administratie bijhouden. Ik pak daarbij onder andere de debiteuren/crediteurenadministratie en de ritregistraties op. Op de andere dagen combineer ik administratie met het bijhouden van de site, de social media en de contacten met onze marketingleveranciers.”

 

Wat heb je gedaan vandaag?

“Ik heb de vakantieplanning gemaakt voor het komende zomerreces, zodat we weten welke monteurs wanneer inzetbaar zijn. Daarnaast heb ik een aantal updates geschreven voor de Facebookpagina van Delektro. En natuurlijk even een boterhammetje gegeten tijdens de lunch met een paar collega’s.”

 

Tevreden? Of …?

“Zeker weten. Delektro is een goede werkgever, ik heb leuke collega’s en veel afwisseling in mijn baan. De sfeer onderling is voor mij heel belangrijk, dat maakt dat ik met plezier naar m’n werk ga!”