Showroom

Wilt u de eindeloze mogelijkheden van domotica persoonlijk ervaren? Delektro brengt domotica speciaal voor jou tot leven in de unieke showroom.

Ontdek en ervaar de mogelijkheden van domotica

De showroom van Delektro is een nagebootste woonkamer, leefruimte en kantoorruimte. Hier kun je zelf het comfort en de schoonheid van een domotica systeem ervaren. In de showroom is bijvoorbeeld een bedieningspaneel geïnstalleerd, zo kan er een demonstratie worden gegeven van de mogelijkheden. Er is tevens schakelmateriaal en verlichting aanwezig in de showroom. In de showroom zijn veel producten van Gira en Kreon te vinden.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Uiteraard is dit slechts een klein deel van alle mogelijkheden die domotica biedt. Er is veel meer mogelijk dan te zien is in de showroom. Geïnteresseerd in alle mogelijkheden? Vraag dan eerst onze gratis brochure aan. Zo bent u van te voren al wat meer op de hoogte over de mogelijkheden van domotica.

Langskomen in onze showroom?

Kom bij ons langs in Veenendaal en ontdek domotica. De showroom kan altijd bezocht worden op afspraak. Zelfs in de avonduren of in het weekend, speciaal voor jou. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ons ook bellen op 0318 – 543 278.

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure