Elektrotechnisch installatiebedrijf Delektro

Wie Delektro is? Delektro is een bijzonder elektrotechnisch installatiebedrijf. Als elektrotechnisch installatiebedrijf leggen we met zo’n 35 mensen installaties aan. Wat ons zo bijzonder maakt? De hoogwaardige afwerking van onze producten, de hoeveelheid aandacht die we schenken aan een project en de technische hoogstand die wij leveren. Wij vertellen er graag meer over.

Een combinatie van design en techniek

Bij ons gaat het niet alleen om de geavanceerde techniek. Het mooie design is voor ons net zo belangrijk. Delektro wordt ook wel eens ‘design installateur’ genoemd. Wij leveren hoogwaardige producten met een luxe uitstraling. Waarbij eigenaren van luxe woningbouw, kantoren en showrooms onze klanten zijn.
elektrotechnisch installatiebedrijf

Specialist elektrotechnische installaties

Delektro is als elektrotechnisch installatiebedrijf specialist op het gebied van elektrotechniek. We hebben de juiste kennis in huis om de meest ingewikkelde installaties, zoals een domotica systeem, te bevestigen. Ook voor een simpele oplossingen kun je bij ons terecht. Wij zijn een betrouwbare partner. Wij adviseren en installeren binnen de gestelde randvoorwaarden. Binnen een project moet alles kloppen. Waar wij uitzonderlijk goed in zijn:

  • Inspectie laagspanningsinstallaties
  • Thermografie
  • Inspectie arbeidsmiddelen
  • Installatie documenteren en beheren

Elektrotechnisch installatiebedrijf met mooie projecten

Daar vragen onze klanten naar. Verhogen van het wooncomfort. Voor de nieuwe eigenaar van een luxe woning of de eigenaar van een kantoorpand met innovatieve wensen. Wij zijn die betrouwbare partij waar je er zeker van bent dat alles klopt. Zowel qua techniek als qua design.

Professionaliteit bij u over de vloer

Design en techniek is als elektrotechnisch installatiebedrijf ons uitgangspunt. Ook de professionele medewerkers zijn net zo belangrijk. Delektro staat erom bekend dat je van onze medewerkers altijd een beleefde houding, professionele uitstraling en een verzorgd uiterlijk kunt verwachten. Ook daar moet alles kloppen binnen onze organisatie. Speciaal voor jou.

Speciaal voor jou

Een elektrotechnisch installatiebedrijf met het juiste specialisme waar alles klopt. Van techniek tot design. Dat is Delektro. Speciaal voor jou maken wij de mooiste installaties. Wij helpen je graag. Neem direct contact op en maak kennis met Delektro.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure