Installaties en techniek áchter de schermen

Bij Delektro leggen we installaties aan. Prima. Maar vergeet het woord ‘installaties’ zodra je je nieuwe huis of bedrijfspand binnengaat. Vergeet de techniek. Vergeet alles wat wij ergens in je huis verstoppen aan geavanceerde technologie. De installaties die wij aanleggen zijn voor jou als gebruiker niet meer dan een slim display, waarmee je het brein van je woning instructies geeft. Dát is een domotica systeem zoals het bedoeld is. De rest gaat vanzelf. Neem nou dakramen die begrijpen die wanneer ze open mogen en de zonwering die geen straaltje over het hoofd ziet. Of de tuin die besluit zichzelf op een goed moment te sproeien. Een muziekinstallatie die weet waar je bent in huis en van welke muziek je houdt.

Soorten installaties

De tijd dat je installatie bestond uit een meterkast met een paar wandcontactdozen, is allang voorbij. Je domotica installatie raakt heel veel facetten van je leven. Delektro legt alle domotica aan die voor jou belangrijk zijn.

1. Wooncomfort
Van een stabiele wifi-verbinding en een slimme thermostaat tot verlichting en audiovisuele apparatuur. Wij leggen alle installaties aan die je op prijs stelt en die bijdragen aan je wooncomfort. Daarbij inbegrepen uiteraard de basale, elektrotechnische installatie.

2. Veiligheid
Dankzij techniek kan je gemakkelijker je huis én de omgeving beveiligen. Wij leggen hiervoor de gewenste installaties aan, inclusief alarmsysteem, brandmelder, toegangscontrole, weerstation en camerabewaking.

3. Energiebesparing
Hoe duurzaam mag je huis worden? En hoeveel energie wil je besparen? Zuinig omgaan met energie kan je aan je domotica installatie overlaten. Slimme huisautomatisering zorgt ervoor dat er geen energie wordt verspild in je huis.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure