Hoe een kerk een kantoor vol met domotica werd

Cow Hills Retail belde naar Delektro. Of wij het zagen zitten om een oude kerk om te bouwen naar een luxe kantooromgeving. Jacob van Leeuwen (van Delektro) stapte in de auto naar Maarn voor deze uitdaging. Want: dit project klonk ons op het lijf geschreven, een kantoor vol domotica.

Eenmaal ter plekke bleek dat ook. De wensen van Cow Hills Retail sloten naadloos aan op de domotica-oplossingen die Delektro biedt. De werkzaamheden op een rij:

  • Delektro ontworp een Kreon-plafond inclusief hoogwaardige verlichting. Dit plafond sluit perfect aan bij het strakke interieurdesign in de kantoorkerk
  • We installeerden een complete domotica systeem, waaraan de airco en de alarminstallatie aan gekoppeld zijn
  • Als designinstallateur pasten we een 4K-camera-installatie toe. Met die installatie kunnen door middel van pushberichten de actuele beelden naar een smartphone worden gestuurd

De opdrachtgever is zeer tevreden. Delektro ook. Dit soort klussen sluit naadloos aan op onze stijlbewuste manier van werken.

Het mooie aan dit project is tenslotte dat we het volledig in het bouwteam mochten uitvoeren. Dat betekent concreet dat de e-installatie niet als laatste aan bod kwam, maar dat we juist vanaf het begin konden meedenken. Daar is het eindresultaat dan ook naar: over iedere kabel en zijn functionaliteit is grondig nagedacht. Cow Hills, bedankt voor de mooie opdracht. Heel veel werkplezier in jullie kantoorkerk!