Domotica als het brein van je huis

Bij Delektro zijn we gek op domotica. En we leggen je graag uit waarom. Domotica zou je ook huisautomatisering kunnen noemen. Dat is precies wat het doet. Allerlei functies in je huis of bedrijfspand automatiseren, waardoor je dagelijkse leven ’n stuk comfortabeler wordt. Verlichting, verwarming, beveiliging, communicatie, entertainment: er valt genoeg te automatiseren. Om maar te zwijgen over de bediening van zonwering, gordijnen of beregeningsinstallatie. Je hebt op verschillende plaatsen slimme displays in huis waarmee je alles programmeert en bedient. Zo gaaf.

 

“Je merkt dat het technische specialisten zijn bij Delektro. Ook bij complexe oplossingen denken ze goed met je mee”

Bastiaan Berends

Spankracht Ontwerpers

Domotica: denken in scènes

Domotica in huis zorgt ervoor dat je al die verschillende installaties, apparaten en toepassingen niet meer met de hand hoeft te bedienen. Precies op het goede moment gaan ze vanzelf aan. Dat is het geheim van allerlei voorgeprogrammeerde combinaties, de zogenaamde scènes. Zo’n scène past bij een bepaald moment van de dag. Ontbijten op een winterse zondagmorgen is een heel andere scène dan een complete zomerdag van huis zijn. Dankzij domotica begrijpt jouw huis als het ware wat je nodig hebt. De alarminstallatie wordt uitgeschakeld, de verlichting gaat op de juiste plaatsen aan, je favoriete muziek klinkt, de zonwering gaat omhoog , de verwarming verspreidt een behaaglijke warmte.

Delektro helpt je

Dat we bij Delektro al jarenlang gespecialiseerd zijn in domotica, is niet toevallig. Nieuwsgierig als we zijn, raken we nooit uitgekeken op de briljante techniek die bij een domotica-installatie hoort. Als designinstallateur houden we bovendien van subtiele oplossingen. En dan vinden we niets mooier dan die onzichtbare hand die de installaties bedient. We zien het als onze taak om je te helpen de juiste keuzes te maken. Natuurlijk, we kunnen alles automatiseren wat er geautomatiseerd kan worden. (Daag ons niet uit…) Maar we denken ook graag met je mee, vanuit je persoonlijke wensen. Let maar op. Zo bouwen we een pand ‘om je heen’ dat precies begrijpt wat je nodig hebt. Dát is domotica bij Delektro.

Vragen?

Je weet nu een beetje wat domotica is. Misschien wil je weten hoe het precies werkt. Of je het in je bestaande woning kunt laten aanleggen; wat het kost; hoe het eruit ziet. Welke vragen je ook hebt: wij hebben de antwoorden. Stel hieronder je vraag of bel meteen een afspraak. In onze domoticashowroom kan je ervaren hoe het is als je huis voor je denkt. Welkom!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure