Drie goede redenen

Dat steeds meer mensen kiezen voor domotica in huis, is begrijpelijk. Het hebben van domotica in je woning heeft vele voordelen. Alles om ons heen wordt steeds slimmer. Vergelijk je smartphone maar eens met het mobieltje dat je tien jaar geleden had. En had je eerste auto al een achteruitrijcamera, regensensor en navigatiesysteem? Steeds meer slimme functies maken het leven gemakkelijker, veiliger en efficiënter. Nu je woning nog. Er zijn tenminste drie goede redenen om domotica veel aandacht te geven bij het ontwerp van de installatie.

#1 Domotica als bron van comfort

Een huis dat voor je denkt. Dat is uitermate comfortabel. Simpelweg in je huis zíjn is voor installaties al genoeg om te weten wat ze moeten doen. Je hoeft zelf niet de knoppen te bedienen. Je kunt bovendien veel méér. Vanuit je luie stoel even kijken wie er voor de deur staat. Een herinnering aan je medicijnen krijgen. Het dakraam automatisch laten sluiten als het regent. Dat zijn voorbeelden van comfort die laten zien dat domotica niet alleen over luxe gaat, maar vooral nuttige functies biedt.

#2 Domotica: een veilig idee

Als wij je huis van een domotica-installatie voorzien, wordt je huis veiliger dan ooit. Dat zit ‘m in tal van grote en kleine dingen. De paniekschakelaar waarmee je ’s nachts inéén keer álle lampen inschakelt. De loopverlichting die automatisch aangaat als even uit bed moet voor een toiletbezoek. De aanwezigheidssimulatie waardoor je huis er in je vakantie bewoond uitziet. De app op je smartphone waarmee je overal ter wereld de beelden van de beveiligingscamera’s kunt bekijken. Hoe veilig wil je wonen?

#3 Duurzaam dankzij domotica

Domotica kent nog meer voordelen. Dankzij domotica gaat je huis slim om met energie. Er brandt alleen licht als je er bent, in de ruimten waar iemand op dat moment is. De klimaatbeheersing weet wanneer je welke temperatuur aangenaam vindt, en verspilt geen energie. De zonwering zakt automatisch, zodat de airconditioning geen extra zonnewarmte voor zijn kiezen krijgt. En je hebt precies inzicht in je gas-, stroom- en waterverbruik. Zo ga je energie besparen dankzij een duurzaam huis.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure