Wat zijn de mogelijkheden?

Met domotica is zo’n beetje alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. Het is daarom belangrijk om goede keuzes te maken. Ga je voor basiscomfort, of wil je genieten van maximale luxe? Om je een beeld te geven van de mogelijkheden, schetsen we hieronder drie domotica niveaus. De exacte invulling is natuurlijk maatwerk. Maar je kunt je zo alvast een beeld vormen van je persoonlijke wensen. Welk niveau spreekt je het meeste aan?

Comfortniveau 1: basis

Slim bouwen en comfortabel wonen zonder dat je huis van het hek tot de nok is geautomatiseerd. Ons basisniveau biedt jou persoonlijk gemak: alles is afgestemd op jouw behoeften. Denk aan automatisch schakelende of dimmende verlichting volgens zogenaamde scènes, waarmee je ook de verwarming aanstuurt. Als je het inbraakalarm inschakelt, gaat de verlichting uit. En bij thuiskomst doet je huis zelf de lampen alvast aan en is het er lekker knus en opgewarmd. Dankzij de automatische ventilatie komt er voldoende frisse lucht binnen, ook als je er even niet bent.

Comfortniveau 2: optimaal

Dit comfortniveau is voor jou bedoeld als je houdt van hoogwaardige domotica installaties, zoals zonwering met afstandsbediening en geavanceerde inbraakbeveiliging. Je wilt daar echter geen omkijken naar hebben, met een domotica systeem als oplossing. Op basis van de data van een digitaal weerstation gaat de zonwering omhoog of omlaag. Stijgt de temperatuur in huis, dan worden de dakramen in de ventilatiestand gezet. Zelfs de gordijnen sluiten automatisch als je vaste TV-uurtje is aangebroken. De brand- en inbraakbeveiliging worden automatisch in- en uitgeschakeld. En mocht er rook worden gesignaleerd, dan gaan de rolluiken veiligheidshalve omhoog. Via je televisiescherm bedien je de intercom. Daarnaast kan je je domotica-installatie heel gemakkelijk bedienen via overzichtelijke touch panels. Je huis denkt voor jou!

Comfortniveau 3: maximaal

Als je domotica echt volledig wilt benutten, kies je comfortniveau 3. Alle basale installaties, zoals verlichting, klimaatregeling en beveiliging, zijn hierbij geautomatiseerd. Daarbij beschik je over comfort op het hoogste niveau. Je maakt optimaal gebruik van huisautomatisering. Je opent en sluit op afstand de inrijpoorten voor uw woning. Het gazon is frisgroen en de borders zijn vochtig; de beregeningsinstallatie heeft haar werk gedaan. Met een vingertopscan ontgrendel je je woning. De sfeerverlichting in de hal en de woonkamer brandt al, de temperatuur is aangenaam en de klanken van je favoriete zender komen je tegemoet. Op het touch panel check je nog even je e-mail. En ben je op reis, dan heb je via je smartphone of tablet de situatie thuis volledig onder controle. Zo profiteer je dagelijks van gemak, een prettig leefklimaat, energiebesparing en optimale veiligheid.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure