Wilt u de verlichting, de verwarming, het alarmsysteem en ook het beheer van huishoudapparaten beheren met één elektronisch systeem? Dat kan met een domotica systeem. Dit systeem is nog vrij nieuw, maar raakt wel steeds verder ingeburgerd in Nederland.

Het grote voordeel van een domotica systeem is dat het wooncomfort en leefcomfort verhoogd. Stilletjes op de achtergrond. Een onopvallend systeem.

Bedenk maar eens dat u nog in de auto zit en ondertussen het warme badwater alvast kunt laten lopen. Zodat u direct in een warm bad kunt stappen zo gauw u thuis bent.

Klassiek systeem vs. domotica systeem

Wat is eigenlijk het verschil tussen een domotica systeem en een klassiek systeem? Het is vooral een extra stap. Waar het ophoudt bij een klassiek systeem gaat domotica net dat stapje verder. Bij een klassiek systeem dient een schakelaar altijd voor dezelfde functie. Deze functie kan dan niet meer gewijzigd worden.

Bij Domotica kan dit wel. Zo kan een lichtschakelaar een schakelaar worden waarmee je de gordijnen bedient en andersom. Daarnaast heeft een afstandbediening meer opties behalve alleen de standaard aan- en uitknop. Het systeem kan ook bediend worden vanaf een mobiele telefoon of computer.

Energie besparen dankzij domotica

Naast het feit dat een domotica systeem comfort verhogend is kan er ook energie mee bespaard worden. Dit komt doordat u dankzij dit systeem meer inzicht krijgt in het energieverbruik van uw woning. En dankzij domotica kan bijvoorbeeld de wasmachine draaien tijdens voordelige daluren. Dit is slechts één van de vele voordelen van domotica.

Domotica systeem laten installeren

Een domotica systeem moet worden geïnstalleerd door een specialist als Delektro. Zo weet u zeker dat het systeem klopt met de huidige wet- en regelgeving. Delektro installeert een systeem op maat. Een systeem speciaal voor jou.

Delektro brengt gebouwen tot leven

Onze elektrotechnische specialisten bij Delektro helpen graag bij het verhogen van het leefcomfort. Aan de hand van hoogwaardig maatwerk installeren wij het domotica systeem. Speciaal voor jou, beveiliging Veenendaal. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure