Beveiliging van uw huis door Delektro

Is uw huis beveiligd volgens de meest moderne technieken? Een veilig huis houdt alles voor u in de gaten. Een huis beveiligt u niet alleen tegen een inbraak, maar ook bijvoorbeeld tegen een brand. Een veilig gevoel is erg belangrijk voor uw woonplezier, maar veiligheid is niet vanzelfsprekend. Delektro beveiliging Veenendaal beveiligd huizen aan de hand van een domotica systeem.

Beveiliging Veenendaal door middel van Domotica

Bij een domotica beveiligingssysteem worden verschillende installaties integraal aangestuurd. Dit is een erg goede manier om uw huis te beveiligen. Is er bijvoorbeeld een inbreker in uw woning? Dankzij een schakeling die is geprogrammeerd in uw domotica systeem gaan direct alle lampen branden. Zo maakt u de inbreker kansloos, beveiliging Veenendaal.

De verschillende soorten huisbeveiliging waar Delektro in gespecialiseerd is, zijn:

  • Toegangscontrole
  • Camerabeveiliging
  • Aanwezigheidssimulatie

Hieronder worden de verschillende mogelijkheden van beveiliging toegelicht.

Toegangscontrole

Dankzij toegangscontrole heeft u zelf in de hand wie er toegang krijgt tot uw terrein. Geen lastig gedoe met sleutels wanneer u zelf naar binnen wilt. Het systeem herkent uw vingerafdruk, pasje of code. Heeft een bezoeker geen directe toegang? Dan kunt u zelf bepalen wie u wel of niet binnenlaat. Ook achteraf kunt u bekijken wie er toegang heeft gehad tot uw woning of bedrijfspand.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging werkt vooral preventief om uw huis te beveiligen. Niet alleen schrikt het ongenode gasten af wanneer zij een camera zien, maar u kunt ook van binnenuit in de gaten houden wat er op uw terrein gebeurt.

Is er toch ingebroken in uw huis of hebben inbrekers een poging tot inbraak gedaan? Dan kunnen de camerabeelden gebruikt worden om de daders te achterhalen.

Aanwezigheidssimulatie

Aanwezigheidssimulatie werkt preventief tegen inbraak en is een belangrijke factor om uw huis te beveiligen. Bent u op vakantie? Dan branden er in huis waarschijnlijk veel minder lampen dan wanneer u thuis bent. Dit kan de aandacht trekken van inbrekers. Dankzij het domotica systeem kunt u op verschillende tijdstippen lampen laten branden. Dit werkt beter dan een tijdschakelaar, omdat er dankzij domotica niet elke dag op hetzelfde tijdstip, dezelfde lamp aanspringt. Dit valt immers net zo op als lampen die niet aangaan. Bij domotica gaat het ook nog een stapje verder dan alleen een lamp die aanspringt. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen de ene dag wat verder dicht doen dan de andere of u zet de muziek aan. Zo lijkt het er wel heel erg op alsof u thuis bent, terwijl dat niet het geval is.

Beveiliging Veenendaal door Delektro

Beveiliging is heel belangrijk, maar is niet vanzelfsprekend. Delektro is gespecialiseerd in de beveiliging van woningen en bedrijfspanden. U wilt toch ook in een beveiligd huis wonen? Neem daarom contact op met Delektro, of vraag eerst een brochure bij ons aan. Die is er speciaal voor jou.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure

Een brochure speciaal voor jou!

Brouchure