Project

Cowhills

Projectdetails
Cowhills ,
Maarn

Cow Hills Retail belde naar Delektro. Of wij het zagen zitten om een oude kerk om te bouwen naar een luxe kantooromgeving.  Dit project klonk ons op het lijf geschreven, een kantoor vol domotica.

Eenmaal ter plekke bleek dat ook. De wensen van Cow Hills Retail sloten naadloos aan op de domotica-oplossingen die wij bieden. De werkzaamheden op een rij:

Interieurarchitect EGG heeft het verlichtingsplan vormgegeven. Delektro heeft de uitvoering hiervan gegoten in een Kreon-plafond inclusief hoogwaardige verlichting. Dit plafond sluit perfect aan bij het strakke interieurdesign in de kantoorkerk

We installeerden een complete domotica systeem, waaraan de airco en de alarminstallatie aan gekoppeld zijn

Als designinstallateur pasten we een 4K-camera-installatie toe. Met die installatie kunnen door middel van pushberichten de actuele beelden naar een smartphone worden gestuurd

Het mooie aan dit project is tenslotte dat we het volledig in het bouwteam mochten uitvoeren. Dat betekent concreet dat de e-installatie niet als laatste aan bod kwam, maar dat we juist vanaf het begin konden meedenken. Daar is het eindresultaat dan ook naar: over iedere kabel en zijn functionaliteit is grondig nagedacht.

Brochure

32 pagina's inspiratie

Brouchure