Lichtadvies & Ontwerp

In essentie is licht niets. Ontastbaar. Onzichtbaar zelfs. tenzij het wordt weerkaatst en zijn geheim prijsgeeft aan onze zintuigen

Rabo Publieksprijs 2017

Lichtadvies & ontwerp

Globale ideeën.
En uitgewerkte details.

Delektro geeft je advies op het gebied van verlichting en design. We hebben ideeën over zowel de functionele als de esthetische kant van verlichting én van architectuur. Ideeën die we graag met je uitwisselen, of je nu architect bent, installateur of opdrachtgever bent. We maken onze ideeën graag concreet in een licht ontwerp. Tekeningen en impressies die duidelijk maken hoe we het voor ons zien. Niet alleen de globale, verbazingwekkende ideeën, maar ook de details. Het type armatuur, de kleur van het spotje, de afwerking van het schakelmateriaal, de integratie in het gebouw. En al die details zijn belangrijk.

Licht heeft een technische kant en een esthetische kant. een kant die bedoeld is om de duisternis uit te roeien en aan normen te voldoen, om het licht te geven dat nodig is in de woon- of werkomgeving. Maar ook een kant die gaat over sfeer en stijl, over design en architectuur. Die twee kanten brengen we bij elkaar. We kennen beide kanten van binnenuit: combineren de passie van ontwerpers met de inzichten van engineers. Daarom zijn we goed in zowel ontwerp al engineering en realisatie.

Licht ontwerp interne zwemruimte

Benieuwd naar onze ideeën?

Maak een afspraak of bel 0318 532 78

  • Ontwerpers van sfeer
  • Liefhebbers van architectuur en design
  • Professionals met veel ervaring
Lees verder