Rabo Publieksprijs 2017

Over ons

Licht maakt alles mooier.

Delektro is het lichtontwerpbureau waarin designer Jacob van Leeuwen de leiding heeft. Wij geloven dat schoonheid niet tastbaar is, maar louter perceptie. En die perceptie geven wij met licht een extra dimensie. Diepte. Zo krijgen ruimten, mensen
én momenten ongekende schoonheid.

Dat is onze filosofie, en met deze inspirerende gedachte maken wij onze ontwerpen. Wat anders zou esthetische schoonheid aan het licht brengen, dan het licht zelf? Het laten zien, is daarbij belangrijk, maar niet het enige dat telt. Verbergen is ook een functie van licht. Verdoezelen. Laten verdwijnen, of juist groter maken. Omdat wij fascinatie voor schoonheid combineren met de kunst van lichtdesign, weten we het nu al. Jouw project gaat ons boeien. Omdat het licht je interieur toont; en misschien wel vooral omdat je interieur het licht zal laten zien.

We weten dat licht ontwerpen het vermogen vraagt om abstract te kunnen denken. Om atmosferen te kunnen voelen en een beleving voor je te zien. Maar wat we bij Delektro óók kunnen, is praktisch zijn. Dat is te danken aan onze oorsprong. We zijn ontstaan uit – en nog steeds zuster van – een installatiebedrijf met domotica als specialisatie. Dat garandeert je een ontwerp dat realiseerbaar is.

Benieuwd naar onze ideeën?

Maak een afspraak of bel 0318 532 78

Verlichting die zich automatisch aanpast aan wat nodig is. Of precies dát uitlicht wat in de schijnwerpers mag staan. Ingetogen, zonder aandacht te vestigen op de bron.

Lees verder